Chili Con Pollo
Super lækker kyllingeret, som alternativ til en normal chili con carne med hakket oksekød.
Jeg bruger lidt mindre chili end beskrevet i opskriften, så retten er lidt mere børnevenlig.
Jeg har ikke fået taget et billede endnu, men det kommer på næste gang jeg laver retten.
Chili Con Pollo
4 Pers.:
Ingredienser:
15 g smør
400 g kyllingefilet i mundrette stykker
1 tsk groft salt
1 stort finthakket fed hvidløg
1 spsk finthakket rød chilipeber
1 rødløg i tynde både (ca. 100 g)
1 dåse bønner. (ca. 400 g)
1 dåse flåede tomater (ca. 400 g)
1 grøntsagsbouillon-terning
friskkværnet peber
1 dl grofthakket bredbladet persille
Pynt og tilbehør:
2 dl. creme fraiche 18 %
320 g basmatiris – koges (ca. 4 dl)
Fremgangsmåde:
Lad smørret smelte i en sauterpande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits kylling og salt i ca. 2 min. tilsæt hvidløg, chili og løg og steg i yderligere ca. 1 min. Skyl bønnerne og lad dem dryppe af i en sigte. Tilsæt bønnerne og de øvrige ingredienser – pånær persille og kog blandingen ved jævn varme i ca. 5 min. Tag panden af varmen og vend ¾ af persillen i retten og pynt med resten. Server Chili con pollo rygende varm med fraiche og nykogte ris til.
Grith
Ingen kommentarer endnu