Fiskekager med rød karrypasta

Sjove familieaktiviteter henover weekenden

weekend

Der er rigtig mange sjove og gode familieaktiviter rundt om i byen i denne weekend, så lad os håbe vejrudsigten holder hvad den lover.

Der er nemlig både festivaler for hele familien og sæbekassesræs.

2200 Børn og Musik er en gratis musikfestival for børn i alderen 3-9 år ude på Nørrebro.

Der vil være en masse dans, sang, trommer og tramp. Ud over det vil der være en god gang hygge, grillmad og loppemarkeder.

Det startede i går og forgår frem til d. 21.05.

Man kan kan finde 2200 Børn og Musik i Hans Tavsens Park Øst ved legepladsen.

Følg linket for at få mere info omkring arrangementet. http://kulturn.kk.dk/event/2200-boern-musik-4

Bor du på den bedste plet i verden, nemlig Amager (Ama’r) er du heldig for så skal du nemlig ikke så langt.

I morgen d. 20.05 er der Urbanfestival, og det kan godt gå hen og blive en fed musikoplevelse. Her vil du nemlig kunne opleve bl.a. Chief 1 fra den legendariske hip hop-gruppe Rockers By Choice, Pharfar og klumpen samt mange flere.

Du kan finde Urbanfestivalen på Bondegårdslegepladsen i Remiseparken.

Følg linket for at få mere info om arrangementet. https://www.urbanplanen.com/single-post/2017/04/28/Coming-up-Urbanfestival

Som nævnt i en af mine tidligere indlæg kan du også komme ud og dyrke motion i morgen. Der kan du løbe The Color Run ude i Valbyparken.

Du kan finde billetter på følgende link. http://www.ticketmaster.dk/artist/the-color-run-kobenhavn-tickets/983214?language=en-us

Du vil også kunne besøge Den store folkefest for “heksebørnene” i Nigeria ude i Enghaveparken på Enghavevej i morgen.

Folkefesten er et støtte-arrangement, som er arrangeret af foreningen Operation Håb og alt overskud går til DINNødhjælp v/ Anja Lovén – kendt fra DR’s dokumentar “Anja og Heksebørnene”

Der vil være masser af musik og underholdning, samt mange forskellige foodtrucks og streetfoodboder, hvor I kan købe mad og drikke.

Følg linket for at få mere info om arrangementet. http://bornibyen.dk/koebenhavn/events/30195-stor-folkefest-for-hekseboernene-i-nigeria

Er I til sæbekassebiler, så er det helt klart Børnenes sæbekasseræs i skal deltage i. Det forgår inde på Halmtorvet i morgen d. 20.05 mellem kl. 12:00-16:00. Det er LetsGo, der står for arrangementet, og har til formål at skabe opmærksomhed omkring den plads, som parkederede biler optager i byens rum.

Følg linket for at få mere info om arrangementet. https://letsgo.dk/da/saebekasse/

Rigtig god weekend herfra

 

 

 

Grith

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fiskekager med rød karrypasta