Koldskål med jordbærguf og koldskålscrunch
Det har været en varm dag idag, og sulten meldte sig først sent her hjemme.
Der var ikke rigtig nogen af os, som havde lyst til det helt store måltid, så hvad finder man så på.
Koldskål med jordbærguf og koldskålscruch. Nemt, let og lækkert.
Crunchen er af den hurtige slags fra fakta og er fra producenten 7-morgen.
Koldskål med jordbærguf
ca til 6 pers.
Koldskål:
Ingredienser:
1 l kærnemælk
3 æg
1 dl sukker
1,25 dl piskefløde
3 tsk vaniljesukker
saften fra 1/3 lime
Fremgangsmåde:
Pisk æg og sukker i en skål til det er helt luftigt. I anden skål piskes fløden med vanilje til flødeskum.
Pisk æg,kærnemælk og limesaft sammen, og vend flødeskummen i.
Rør forsigtigt alle klumper ud, så du til sidst har en dejlig cremet koldskål.
Jordbærguf:
Ingredienser:
300 g jordbær
0,8 dl piskefløde
1 tsk vaniljesukker
Fremgangsmåde:
Rens jordbærene og fjern blomsten.
Blend jordbærene med fløde og vanilje.
Du kan også vælge at piske fløden til flødeskum og så blande de blendet jordbær i bagefter for at få en tykkere konsistens.
Velbekommen
Grith
Ingen kommentarer endnu