Den personlige dåbsgave

Stop op og nyd øjeblikket

citat

Kære læsere,

Jeg ved det er længe siden der har været aktivitet her på bloggen, men med mange andre bolde i luften har bloggen været sat lidt på standby.

Mange kan sikkert nikke genkendende til det med at brokke sig over mindre bagateller.

Jeg kan i hvert fald og har egentlig ikke tænkt så meget over det før i tiden, men efter alvorlig sygdom har ramt familien er jeg begyndt at vælge mine kampe med omhu, og spørge mig selv om det virkelig er værd at bruge mit krudt på visse situationer, og tit og ofte er svaret nej.

Uanset om du befinder dig i en god eller dårlig situation så tror jeg, det er vigtigt at stoppe op og tage et break fra hverdagen i ny og næ og sætter pris på de små ting her i livet.

Sommeren har på ingen mulig måde været til at klage over. Den har stået på en masse gode oplevelse her på Sjælland og en rejse til Kroatien, hvor vi boede i Rabac’.

Vi rejste med TUI, og boede på et af deres Family life resorts med All inclusive. Vi havde en fantastisk tur, hvor vi alle kunne trække stikket ud og bare nyde livet.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ud over et besøg i smukke Kroatien, har vi bla også været oppe i eksotiske Hundested og se deres sandskulptur-festival. Det er utrolig imponerende og helt klart et besøg værd inden det lukker ned d. 17/09.img_5020

Vi har haft en lille udskiftning i dyrestaben henover sommeren. Vores små kuglefisk har fået et nyt hjem og ind flyttede Dobby, vores meget selskablige grønne leguan.

fullsizeoutput_3909

Endvidere har vi fundet gekko-æg da vi kom hjem fra Kroatien som vi håber på bliver til noget her om nogle måneders tid. Et spændende projekt at følge. 🙂

img_5298

Mine sidste ord i dette indlæg er:

Husk at få det bedste ud af livet!

Selv de små øjeblikke vi måske ikke regner for noget særlig mens vi står i dem.

De kan blive betydningsfulde senere hen i livet.

Capre Diem – Seize the day – Grib dagen

GRITH

 

 

 

Grith

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den personlige dåbsgave