Second hand køb og salg tøj til børnene

Fisk i aften, torsk i fad.

 

torsk-i-fad

Torsk i fad

Marikka hjælper til med at forberede maden om torsdagen, og der er hun med til at vælge hvad vi skal have spise.

Da vi endnu ikke har haft en fiskedag i denne uge tog vi den beslutning, at det skulle være idag.

Heldigvis er vi alle glade for fisk herhjemme så der er nok at lave, men her til aften står den på torsk.

Vi holder os dog til det, som kommer i fileter, da ingen af os bryder os om ben i fisken.

I får forresten først det rigtige billede i aften.

 

Torsk i fad:

Ingredienser:

800 gram torskefilet uden skind

Salt

Peber

Sauce:

2 æbler

300 g porre

2 fed hvidløg

1 spsk olivenolie

2 dåser hakkede tomater

1-2 laurbærblade

1 tsk paprika

3 tsk maizena majsstivelse

1 dl madlavningsfløde

Salt

Peber

Fremgangsmåde:

Sauce:

Skær æbler i tern og porre i ringe, og hak hvidløgsfeddet.

Svits æbletern, porreringe og hvidløg i olie uden at de tager farve.Tilsæt tomater, laurbærblade og paprika, og kog i 2 – 3 minutter.

Rør maizena majsstivelsen ud i piskefløden og rør den i saucen.

Kog saucen op, og smag til med salt og peber.

Hæld saucen i et ovnfast fad.
Fisk: 

Skær torskefileten i stykker på ca. 6 cm. og læg stykkerne ovenpå saucen.

Stil fadet i en 220 grader C. alm. ovn i ca. 15 minutter. Når retten er færdig, drysses med persille.

Retten serveres med ris.

Grith

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Second hand køb og salg tøj til børnene