Verdens bedste dadelkugler med peanut butter og kokos og Sunde Cookie Dough Kugler
Selvom vi skal have rester i aften, skal I da ikke snydes for lidt lækre opskrifter.
I dag får I lidt til den søde tand. Vi bevæger os stadig rundt i det sunde.
Jeg har desværre ikke været så forudseende, at jeg har fået taget billeder af disse lækkerier, så dem må I have til gode, men jeg skal nok ligge dem på lige så snart jeg har fået lavet en ny portion.
Velbekommen
Verdens bedste dadelkugler med peanut butter og kokos:
Ingredienser:
200 gr. dadler uden sten
50 gr. Mandler
3 spsk. kokosolie (smelt det ved lav varme)
4 spsk. Kokosmel
3 spsk. peanut butter
3 spsk. kakaopulver (prøv dig frem ift., hvor kraftig kakaosmagen skal være)
Fremgangsmåde:
Blend dadlerne til en blød masse
Hak mandlerne i en størrelse du foretrækker. Du kan også bruge hasselnødder, hvis du
foretrækker det. Hæld nødderne i den blendede dadler
Tilføj smeltet kokosolie, kokosmel, peanut butter og kakao, og rør det hele rundt
Tril dejen i små kugler, vend dem i kokos og stil dem på køl – de smager bedst kolde
Sunde Cookie Dough Kugler:
(4 personer)
Ingredienser:
Kugler:
1 ds. Kikærter
1 stang Vaniljestang, kornene derfra
2 spsk. Peanutbutter
0.5 tsk. Flagesalt
3 spsk. Ahornsirup
0.5 tsk. Kanel
1 spsk. Kokosfibermel
50 g Hakket mørk chokolade
Overtræk
100 g Mørk chokolade til overtræk
Fremgangsmåde:
Kom kikærter, vanilje, peanutbutter, salt, ahornsirup og kanel i foodprocessoren og blend det helt jævnt og sammenhængende
Rør hakket mørkt chokolade i og derefter kokosfibermel
Lad det stå og samle sig i 5 minutter
Rul dejen til kugler af 1 spsk. størrelse
Stil kuglerne i køleskabet imens chokoladen smeltes
Dyp kuglerne i smeltet chokolade og stil dem på en tallerken med bagepapir
Sæt dem i køleskabet i min. 30 minutter
Spis cookie dough kuglerne som en semi sund, men ultimativ lækker snack!
Opbevar cookie dough kuglerne i køleskabet. De holder sig min 4-5 dage på køl, men så længe går der slet ikke før du har spist dem…
Grith
Ingen kommentarer endnu