Chicken Alfredo
Skal aftensmaden være nem, hurtig og lækker så er Chicken Alfredo en af mine favoritter.
Du skal kun bruge en gryde, så opvasken er også minimal efter aftensmaden, hvilket jeg også synes er en lille ekstra bonus.
Chicken Alfredo:
4 pers
Ingredienser:
3 kyllingebrystfileter skåret i mundrette stykker.
Salt og peber
½ tsk italiensk krydderi
3 spsk olivenolie
2 fed hvidløg, finhakket
4 dl grøntsagsbouillon
2 ½ dl madlavningsfløde
Ca 250 g penne pasta
¼ tsk tørret basilikum
100 g revet parmesanost
75 g revet mozzerellaost
Fremgangsmåde:
Tilsæt olien i en stor stegepande og varm den op ved middelhøj varme.
Tilsæt kylling og steg i 2-3 minutter eller indtil kyllingen begynder at blive let brun.
Tilsæt i hvidløg og steg i et øjeblik.
Hæld grøntsagsbouillon, fløde, pasta og basilikum i og rør det sammen. Bring blanding i kog. Lad det simre med låg på i 15-20 minutter eller indtil pasta er al dente.
Flyt gryden fra varmen. og tilsæt parmesanost og mozzarellaost. Rør indtil osten er helt smeltet og blandet med resten.
Velbekommen
Grith
Ingen kommentarer endnu