Pengegaven

Chicken Alfredo

Skal aftensmaden være nem, hurtig og lækker så er Chicken Alfredo en af mine favoritter.

Du skal kun bruge en gryde, så opvasken er også minimal efter aftensmaden, hvilket jeg også synes er en lille ekstra bonus.

img_4281

Chicken Alfredo: 

4 pers

Ingredienser:

3 kyllingebrystfileter skåret i mundrette stykker.

Salt og peber

½ tsk italiensk krydderi

3 spsk olivenolie

2 fed hvidløg, finhakket

4 dl grøntsagsbouillon

2 ½ dl madlavningsfløde

Ca 250 g penne pasta

¼ tsk tørret basilikum

100 g revet parmesanost

75 g revet mozzerellaost

Fremgangsmåde:

 Tilsæt olien i en stor stegepande og varm den op ved middelhøj varme.

Tilsæt kylling og steg i 2-3 minutter eller indtil kyllingen begynder at blive let brun.

Tilsæt i hvidløg og steg i et øjeblik.

Hæld grøntsagsbouillon, fløde, pasta og basilikum i og rør det sammen. Bring blanding i kog. Lad det  simre med låg på i 15-20 minutter eller indtil pasta er al dente.

Flyt gryden fra varmen. og tilsæt parmesanost og mozzarellaost. Rør indtil osten er helt smeltet og blandet med resten.

Velbekommen

Grith

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pengegaven