Stop op og nyd øjeblikket

Back on track

fullsizeoutput_3a8e

Som nogle af jer måske har læst på bloggen, har min søster været syg med kræft.

Hun tabte desværre kampen d. 24/08, som også var hendes fødselsdag.

De sidste 2 1/2 måned har nok været de længste og underligste måneder i mit liv.

De sidste par måneder har føltes som år og jeg har skulle vænne mig til tanken om ikke at have min storesøster længere, hvilket er utrolig mærkeligt at skulle forholde sig til for hun har jo altid været her. Det er som om jeg mangler en del af mig selv. Jeg ved ikke om det er forståeligt for folk som ikke har stået i en sådan situation.

Min søster og jeg har ikke altid haft et tæt forhold, men uanset hvordan vores forhold har været så har vi altid været søstre og familie.

Jeg tænker på hende dagligt og savnet til hende er stadig utrolig stort, men jeg synes dog tingene begynder at ser lysere ud på trods af vi er på vej ind i den mørke tid.

Der er selvfølgelig nedture stadig, og det vil der  helt sikkert være i lang tid endnu. Både ved at blive påmindet noget om min søster, men også ved forskellige højtider vil det blive svært.

Min søster har boet i Spanien i 13 år, så mine forældre og jeg tager til Spanien i slutningen af denne måned for at ryddet op i hendes ting dernede.

Det bliver helt sikkert hårdt at komme igennem, men garanteret også meget lærerigt at se 13 år af min søsters liv igennem.

Jeg har prøvet at få hverdagen til at forløbe så normalt som overhovedet muligt. Jeg har dog værdsat og brugt min tid meget mere med familien.

Det, at min søster er gået bort alt for tidligt har fået mig til at indse endnu mere end før, hvor vigtigt det er vi bruger tiden med dem vi elsker og holde af og ikke sige “Det gør jeg i morgen”.

Jeg er som billedet og siger ved at være back on track igen, og kreativiteten er da også begyndt at spille et puds igen, både i form af nye opskrifter og i det kreative hjørne.

Jeg er i gang med mine julestjerner igen, da en kollega har bestilt 2 stk.

img_5755

Her er resultater. 2 stjerner med 12 strimler (50 mm). De er ca på størrelse med en håndbold. Det er rigtig rart at udfordre hjernen lidt igen, da det hele jo som sagt har stået lidt på standby her hjemme, men jeg kommer stærkt igen.

Ud over stjerner, så har knægten og jeg lavet en skildpadde i efterårsferien ud af en papkasse, lidt aviser, tapetklister og maling. Vi hyggede os begge gevaldigt med at lave skildpadden, og der har været en masse leg med den efterfølgende. Fantastisk hvad en papkasse kan blive til. 🙂

img_5684

Projekt skildpadde fra start til slut

I må alle have en fantastisk dag der ude. Tænd lidt stearinlys nu hvor det regner og er gråt og nyd det er søndag.

Grith

Grith

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stop op og nyd øjeblikket