Vidste du at Titanic havde 3000 ton skinke ombord da det sank?
Jeg gjorde ikke, men lidt ubrugelig viden er jo altid godt.

dsc_0248

Milas, Marikka, Mig selv, Rune

VELKOMMEN TIL GRITHS SUPPEDAS

Mad gør mig glad. Jeg elsker at lave mad til familien, men bestemt også til gæster.

Vi kan godt lide at spise ude, så der får jeg selvfølgelig noget inspiration, men udover det synes jeg det er sjovt at finde min inspiration ved tage på forskellige madmesser -og festivaler, læse i kogebøger og sidst, men ikke mindst  bruger jeg andre madblogs.

Jeg finder det meget vigtigt at de råvarer vi spiser er i orden. Jeg prøver så vidt muligt at handle økologisk, men nogle gange må jeg forbi den lille grønthandler biks, og desværre er der ikke så meget økologi her.

Jeg syntes, det at få en varieret og sund kost spiller en betydlig rolle, og der er bestemt forskel på hvad vi spiser i sommerhalvåret og i vinterhalvåret.

I vinterperioden er jeg meget glad for god traditionel nordisk mad med årstidens grøntsager. De er som regel de bedste og så er de også billigere.

I sommerperioden bevæger jeg mig meget mere rundt i verden, både fordi jeg kan få mange flere råvarer, der er friske og igen er de også billigere.

Penge sparet, penge tjent.

Det bringer mig ind på en andet emne, nemlig second hand shopping, outlets og lagersalg som er noget jeg også bruger en del tid på.

Jeg elsker at tjene lidt ekstra lommepenge, og også bruge dem igen, og hvem gør egentlig ikke det?

Du har sikkert ligesom mig en masse ting stående, som ikke bruges længere. Det er guld for andre.

Jeg håber du har lyst til at følge min blog, og mine indlæg kan inspirere dig. Om det enten er blandt opskrifterne eller en af de andre kategorier.

Du skal være velkommen til at kontakte mig på grithfoli@gmail.com, Instagram eller Facebook.