Koldskål med jordbærguf og koldskålscrunch

Kristi himmelfart med fart på

Der har været fuld fart hen over kristi himmelfart ferien.

Vi har øget kæledyrsbestanden i torsdag med en rigtig fin hun-kronegekko Lille-Mini, så nu håber vi på hun lægger nogle æg på et tidspunkt og at de også bliver til noget. Se billeder og mere under kategorien kæledyr.

BS_Print-Logo(RED)

I fredags var vi på Bryggens Spisehus med mine forældre og søster, hvor vi spiste frokost.

Det kan jeg klart anbefale. De serverede god og lækker mad til meget rimelige priser.

img_4899 img_4901

I lørdags var vi til et utrolig smukt bryllup på Kastrup fortet, hvor brudeparret og blev viet og festen blev holdt i restauranten på Kastrup Fortet. Det var en rigtig fint arrangement. Vi kan godt lide at give personlige gaver. Der var ingen undtagelse her. Vi havde fået lavet et træpuslespil med et billede af af dem vi var til bryllup hos og deres søn. Billedet var et vi fandt på Facebook, så vi ikke behøvede at involvere nogen i gaven. Se  billeder mere under kategorien kreativ inspiration.

Søndag stod for mit vedkommende i rengørings tegn. Resten af familien brugte dagen på afslapning og hygge. Milas var så uheldig at glide i badekarret lørdag formiddag, hvor han slog hul på et ar under hagen, så det var en tur på skadestuen og få syet hagen med 3 sting. Han er heldigvis min lille supermand, og var rigtig sej.

Jeg håber I har haft nogle gode fridage med masser af hygge.

 

 

Grith

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Koldskål med jordbærguf og koldskålscrunch