Honning Kylling Teriyaki
Hvad skal vi spise til aftensmad?
Her til aften blev det så Honning kylling teriyaki med ægnudler. En ny ret på bordet, og den blev spist med stor velbehag.
Honning kylling teriyaki
4 pers.
Ingredienser:
650 g kyllingebryst eller inderfilet
3 spsk honning
3 spsk teriyaki sauce
1 spsk soya sauce
2 spsk brun farin
2 fed presset hvidløg
1/2 rød finthakket chili
1 rød peberfrugt skåret i tern
2 spsk sesamfrø
1/4 tsk salt
Lidt peber
1 spsk kokosolie til stegning.
4 blokke medium ægnudler.
Fremgangsmåde:
Skær kyllingen i mundrette stykker. Stykkerne må gerne skæres i både firkanter og trekanter, så retten bliver lidt mere rustik.
Læg kyllingen i en skål. Tilsæt honning, teriyaki sauce, soya sauce, brun farin, hvidløg, chili, salt og peber op i skålen med kylling.
Ælt blandingen ind i kyllingen og stil så kyllingen til side.
Varm kokosolien op ved middel varme i en sauterpande
Læg nudlerne i en skål og hæld kogende vand over. De skal være godt dækket af vand. Lad dem stå, mens resten af retten tilberedes.
Når olien er smeltet tilsættes kyllingen med teriyaki-blandingen og steges ved middelvarme i ca 5 min. Rør i det ind imellem.
Tilsæt peberfrugten og skru op. Steg kyllingen i 10-15 min ved høj varme. Rør i det ind imellem.
Tilsæt sesamfrø når kyllingen er karamelliseret.
Dræn nudlerne for vand og server.
Velbekommen.
Grith
Ingen kommentarer endnu